New York +1555225314
webout

Συλλάβετε μια ιδέα και εμείς την κάνουμε πραγματικόττηα

Συνεχής εξέλιξη

Στην Webout παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες τάσεις και ενημερώσεις. Έχοντας στη διάθεσή μας όλα τα σύγχρονα εργαλεία, αξιοποιούμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Σχεδιασμός

Κάθε λύση που σχεδιάζουμε και προτείνουμε είναι αποκλειστικά για εσάς. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό ιστοσελίδων σε wordpress, joomla, magento, drupal, presta shop, woocommerce, virtuemart, opencart, html5, css3 και java my sql.

Προώθηση

Διαμορφώνουμε την έντυπη ηλεκτρονική σας παρουσία με στόχο την αποτελεσματική ανάδειξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας και φροντίζουμε για την προώθησή της με τις σωστές λέξεις κλειδιά.

Ευχρηστία

Οι εφαρμογές διαχείρισης οι οποίες δημιουργούνται είναι απόλυτα εύχρηστες προς τους διαχειριστές των διαδικτυακών τόπων ώστε να μπορούν εύκολα και γρήγορα, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις να τροποποιούν τα δυναμικά πεδία των sites.

Η αποστολή μας

Στη webout στόχος μας είναι η ικανοποίηση σας. Για να επιτευχθεί αυτο, διαμορφώσαμε τις υπηρεσίες μας με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να καλύπτουν όλο το εύρος των τεχνολογικών σας αναγκών. Αντιμετωπίζουμε τις εργασίες μας άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Στη webout χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και όχι ένα απρόσωπο πελατολόγιο. 

Προώθηση

Για μας η καλύτερη διαφήμιση είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες μας. Από τη δημιουργία,  τη συντήρηση, έως την επισκευή βρισκόμαστε στη διάθεση σας στοχεύοντας σε άρτια αποτελέσματα. Αντιμετωπίζοντας τον κάθε πελάτη ξεχωριστά έχουμε ως κύριο στόχο την εξατομίκευση των αναγκών του και με γνώμονα την πολυετή πείρα μας στο χώρο οδηγούμαστε στην εύρεση μιας υπηρεσίας αποκλειστικά για εκείνον.

Οι αρχές μας

Στη webout αποσκοπούμε σε σχέσεις εμπιστοσύνης, αποκτημένες ύστερα από εμπιτυχημένες και ευχάριστες συνεργασίες. Η δημιουργία ενός site είναι μια διαδικασία απείρων επιλογών που χάρις την αλληλεπίδραση μας μαζί σας οδηγούμαστε στην καλύτερη έκφραση των επιθυμιών σας. Η βασική αυτή αρχή παρέα με υπεθυνότητα και άκρατο επαγγελματισμό είναι η εγγύηση για άρτιο αποτέλσμα.

Έχοντας ως κύριο γνώμονα την αρτιότητα των εφαρμογών που κατασκευάζουμε, είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις αντάξιες των προσδοκιών σας και των υψηλών απαιτήσεων του διαδικτύου.

Ανυπομονούμε να αναλάβουμε και το δικό σας έργο.

  • Η Webout κάνει την δημιουργία ιστοσελίδας μια απολαυστική εμπειρία τόσο για σας όσο και το κοινό στο οποίο απευθύνεστε. Προσαρμόζοντας άψογα το στιλ του site με την επιχείρηση σας, καταφέρνουμε να αποτυπώσουμε καθαρά το μήνυμα που θέλετε να προωθήσετε. Κατανοώντας την µοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα των πελατών µας, τους προσφέρουµε μια πλούσια γκάµα προϊόντων ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συνθέσουν έναν ιδανικό και ιδιαίτερο ιστότοπο.Με την πολύχρονη πείρα μας στη σχεδίαση, την τεχνολογία καθώς και την προώθηση, παρέχουμε αξιοπιστία στους πελάτες μας, καθ’ ότι πιστεύουµε εξίσου στις υπηρεσίες µας όπως και στο ανθρώπινο δυναµικό που στελεχώνει την εταιρία μας. Για μας η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου δεν είναι υποχρέωση αλλα φιλοσοφία.

  • Η μεθοδολογία της εταιρίας μας αφορά την έρευνα και την ενδελεχή ανάλυση παρέχοντας ανταγωνιστικές υπηρεσίες επικοινωνίας, προβολής και προώθησης. Η συνεχής ενηµέρωση για τις νέες σχεδιαστικές τάσεις και ο συνδυασµός των τάσεων αυτών µε διαχρονικές και λειτουργικές λύσεις, µας δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάζουµε και να διαµορφώνουµε άψογα ένα site με βάση τους διαθέσιμους πόρους. Σε μία εποχή που το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, κάθε επιχείρηση που θέλει να έχει μία επιτυχημένη πορεία, δεν μπορεί να μην εμπιστευτεί σε κάποιον ειδικό την κατασκευή της ιστοσελίδας της. Με υπευθυνότητα, σωστό σχεδιασμό και προώθηση βάση λέξεων κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης, εγγυόμαστε σίγουρη επιτυχία.

  • Στη webout έχουμε την δυνατότητα απομακρυσμένης δημιουργίας ιστοτόπου σε συνεργασίες με εταιρίες- πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Συζητάμε ανάγκες, καθορίζουμε τη δομή, το περιέχόμενο και φτάνουμε επιτυχώς στη δημιουργία. Είτε πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες, δουλεύουμε με πάθος και επαγγελματισμό σε κάθε μας project. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά, με προσοχή στις λεπτομέρειες πετυχαίνοντας τους στόχους των πελατών μας τόσο τεχνολογικά όσο και αισθητικά.

Κάντε την ιδέα σας πραγματικότητα γρήγορα και αποτελεσματικά!