Back to top
Image Alt

Επαγγελματική Φωτογράφιση

Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του Visual Marketing

Φωτογραφήσεις και βίντεο στο χώρο της επιχείρησής σας.

Λήψη θεματικών φωτογραφιών και βίντεο, που απεικονίζουν το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών της κάθε επιχείρησης. Οι φωτογραφίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα SocialMedia αλλά και σε προωθητικά μέσα, τόσο φυσικά όσο και Digital.

Πανοραμικές λήψης με χρήση Drone

Καταγραφή των εξωτερικών χώρων των επιχειρήσεων, μέσω επαγγελματικού χειρισμού των νεότερων μοντέλων PhantomDrones, και δημιουργία εντυπωσιακών Video, VideoStills, και φωτογραφιών, που ενσωματώνονται στις κατά καιρούς προωθητικές ενέργειες της εκάστοτε επιχείρησης.

Πλήρης επεξεργασία και αισθητική επιμέλεια φωτογραφιών και βίντεο

Τελική επεξεργασία και αξιολόγηση του παραγόμενου υλικού, με σκοπό την επιλογή εξαιρετικών λήψεων και στιγμιότυπων, τα οποία και θα συνθέτουν ένα συνεκτικό, και άρτια αισθητικό, αποτέλεσμα, ανάλογο του κύρους του Brand σας.

Επαγγελματική Φωτογράφηση

01

Φωτογράφηση Χώρου

02

Φωτογράφιση Βιτρίνας

03

Φωτογράφιση Προϊόντων

04

Ατομική Φωτογράφιση

Φωτογράφιση προϊόντων eshop

Η επαγγελματική φωτογράφιση των προϊόντων σας, είναι το Α και το Ω για ένα επιτυχημένο eshop. Η ψυχολογία του πελάτη αλλάζει τελείως όταν δει μία αλλοιωμένη φωτογραφία, αλλά και δεν πρόκειται να αγοράσει ποτέ προϊόν που δεν έχει φωτογραφία!

Παρέχουμε την καταλληλότερη λύση για να παρουσιάσετε και να πουλήσετε τα προϊόντα σας μέσα από E-shop και έντυπους καταλόγους. Τραβάμε διαυγείς και ευκρινείς φωτογραφίες των προϊόντων σε λευκό ή μαύρο φόντο, σε διαφάνεια και σε concept.

Φωτογράφηση Προϊόντων με διαφάνεια

Οι διαφάνειες μπορούν να προστεθούν σε οποιαδήποτε φωτογραφία δίνοντας στην εικόνα τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικό φόντο. Στη Webout βρίσκουμε τη σωστή γωνία από την οποία πρέπει να φωτογραφηθεί το προϊόν σας για να μπορείτε να το συνδυάσετε με όποιο φόντο αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε, όπως η εικόνα που φαίνεται εδώ.

Hero φωτογράφιση Προϊόντων

Ένα καλό λογότυπο, θα διαρκέσει, για πολλές δεκαετίες, χωρίς να χρειαστεί να επανασχεδιαστεί. Τα πιο επιτυχημένα λογότυπα, όλων των εποχών, κατάφεραν να μείνουν αναλλοίωτα στον χρόνο, ή με ελάχιστες τροποποιήσεις, και παραλλαγές. Οι παρερχόμενες, και δημοφιλείς, σχεδιαστικές τάσεις, συνήθως, καταφέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα, και πολλές επιχειρήσεις πέφτουν στην παγίδα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να αντικαθιστούν, συχνά, τα βραχυπρόθεσμης ισχύος, λογότυπά τους, πράγμα το οποίο συνεπάγεται με το να χάνουν χρήματα, αλλά και την αναγνωσιμότητα, της επιχείρησής τους.

Hero φωτογράφιση Προϊόντων

Τι είναι η Hero φωτογράφιση;
Οι φωτογραφίσεις Hero παραδίδονται σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση.

Πόσο πολύ μεγαλύτερες είναι οι εικόνες;
Τραβώντας φωτογραφίες σε 36 megapixels, κάθε εικόνα έχει μέγεθος 7360 × 4912 pixel. Είναι στην ουσία 4 φορές μεγαλύτερη από το κλασικό μέγεθος για να πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή καθαρότητα. Τα τελικά prints (εκτυπώσεις) είναι μεγέθους έως 24“ στα 300 DPI ή 48” στα 150 DPI.

Η επιπλέον “πινελιά”;
Συχνά, τα πρωτότυπα προϊόντα και τα δείγματα έχουν ατέλειες και δεν είναι αντιπροσωπευτικά του τελικού προϊόντος. Τα heroshoots ξεπερνούν την τυποποιημένη υπηρεσία φωτογράφισης προϊόντος και διορθώνουν λάθη που δεν θέλουμε να φαίνονται όπως στραβές ετικέτες, λάθος ραφές, μούχλα, ευθυγραμμισμένα κενά, κατεστραμμένες γωνίες σε κουτιά και πολλά άλλα.

Πού χρειάζεται ή hero φωτογράφιση;
Σας προτείνουμε τη φωτογράφιση hero κυρίως για τις βασικές φωτογραφίες προϊόντων του E-shop ή του Καταλόγου σας. Σας την προτείνουμε επίσης και σε κάθε περίπτωση που η εικόνα πρέπει να είναι εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης και προορίζεται για τη συσκευασία του προϊόντος ή διαφήμιση.

Ghost Φωτογράφιση Ρούχων

Ένα φορεμένο ρούχο συχνά έχει ατέλειες. Χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές, τα είδη ένδυσης μπορούν να φωτογραφηθούν σε κούκλα που στη συνέχεια αφαιρείται δημιουργώντας αυτό που οι επαγγελματίες ονομάζουν “Ghost”. Είναι μια καλή λύση που χρησιμοποιείται στη φωτογράφιση ρούχων. Κατά την αποστολή ενδυμάτων συνιστάται η επιλογή μεσαίων μεγεθών, εφόσον είναι δυνατόν.

Φωτογράφιση Διάφανων Προϊόντων

Τα διάφανα προϊόντα όπως πλαστικά – γυάλινα ποτήρια και πλαστικές συσκευασίας μπορεί να δυσκολέψουν σε μεγάλο βαθμό τη ρεαλιστική αποτύπωση των προϊόντων σας. Στη Webout επεξεργαζόμαστε την κάθε φωτογραφία μέχρι να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θα θέλατε να συνεργαστούμε;

Follow us

Copyright © 2020, Webout. All Rights Reserved