Back to top
Image Alt

Κατασκευή E-Shop

Κατασκευή E-Shop

Η κατασκευή E-shop είναι η πλέον απαραίτητη διαδικτυακή παρουσία μιας σύγχρονης εμπορικής επιχείρησης. Με ένα σωστά σχεδιασμένο E-shop η αγορά σας φεύγει από την φυσική σας τοποθεσία και μεταφέρεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το μυστικό της επιτυχίας στην κατασκευή και λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, είναι η συντονισμένη υλοποίηση και προώθηση του. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και πιστοποιημένους επαγγελματίες.

Μπορούμε να κατασκευάσουμε το δικό σας δυναμικό E-Shop και το εξοπλίζουμε με τις πιο προηγμένες δυνατότητες και υπηρεσίες. Στην Webout αναλαμβάνουμε την κατασκευή και προώθηση E-Shop με βασικό άξονα την αύξηση των πωλήσεων. Έχουμε αναπτύξει και σχεδιάσει για εσάς ένα ολοκληρωμένο πακέτο για την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Έχουμε αναπτύξει και σχεδιάσει για εσάς ένα ολοκληρωμένο πακέτο για την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

1. Αυτόματη εισαγωγή προϊόντων από Excel ή άλλη βάση δεδομένων

Αν έχετε καταχωρίσει ήδη τα προϊόντα σας σε Excel ή άλλη βάση δεδομένων, δεν θα χρειαστεί να τα ξαναπεράσετε ένα ένα στο e-shop. Η εισαγωγή των κωδικών θα γίνει αυτόματα.

 

 

2. Σύστημα αναζήτησης με πολλαπλά φίλτρα Ajax.

Τα φίλτρα επιτρέπουν στον χρήστη την ταχύτατη εύρεση των προϊόντων με βάση τα κριτήρια που τον ενδιαφέρουν (υλικό, μέγεθος, κατασκευαστή, εύρος τιμής, κτλ.)

 

 

3. Κατασκευή E-shop με Front-End Optimization

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών διαδικτύου, ο όρος “front end” σχετίζεται με την αλληλεπίδραση μεταξύ του ιστοτόπου σας και του προγράμματος περιήγησης ενός επισκέπτη. Η βελτιστοποίηση του εμπρός μέρους (FEO), γνωστή και ως βελτιστοποίηση περιεχομένου, είναι η διαδικασία ρύθμισης του ιστοτόπου σας ώστε να γίνει πιο φιλική προς το πρόγραμμα περιήγησης και να φορτωθεί πιο γρήγορα
Σε γενικές γραμμές, το “FEO” επικεντρώνεται στη μείωση των μεγεθών αρχείων και στην ελαχιστοποίηση του αριθμού των αιτημάτων που απαιτούνται για τη φόρτωση μιας δεδομένης σελίδας.

 

 

4. Checkout Process

Αφού ο πελάτης σας προσθέσει ένα προϊόν στο καλάθι του, θέλετε να μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του εύκολα και γρήγορα. Πριν το μετανιώσει. Και σίγουρα, δεν πρέπει να είναι η διαδικασία της αγοράς δύσκολη, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να τον οδηγήσει στην διακοπή της διαδικασίας αγοράς.
Στη Webout δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ευκολία της αγοράς και γι’ αυτό το λόγο έχουμε αναπτύξει για τα e-shop των πελατών μας διαδικασία ολοκλήρωσης σε μία σελίδα (OnePageCheckout).

 

Στο checkout κάθε λεπτομέρεια κάνει διαφορά.

Αν και κάθε e-shop έχει διαφορετικές ανάγκες και οι χρήστες του ανταποκρίνονται διαφορετικά, ξεκινάμε από ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης βασισμένο στην προηγούμενη εμπειρία και το βελτιώνουμε σε βάθος χρόνου δοκιμάζοντας και μετρώντας τι αποδίδει καλύτερα.

 

 

5. Usability Testing

Τα τεστ ευχρηστίας (usability testing) είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο που μπορεί να μας αποκαλύψει με ποιο τρόπο βλέπουν το site που φτιάξαμε οι τελικοί χρήστες.

Μέσω του Usability Testing θα έχετε ήδη κάνει το online κατάστημά σας πιο φιλικό προς τους χρήστες και πιο κερδοφόρο για εσάς, μειώνοντας το ποσοστό εγκατάλειψης (bounce rate) και αυξάνοντας το ποσοστό μετατροπής.

 

 

 

6. Διασύνδεση E-shop με Google Analytics

Διασυνδέοντας το e-shop με το GoogleAnalytics και περνώντας σε αυτό τα δεδομένα πωλήσεων (τζίρο, αριθμό παραγγελιών, προϊόντα που πωλούνται), έχουμε τη δυνατότητα να αναλύσουμε και να βελτιστοποιήσουμε τις πωλήσεις του e-shop ανά πηγή επισκεψιμότητας, ανά καμπάνια, ανά λέξη κλειδί κ.ά.
Στη Webout, ως Google Partners, έχουμε την εμπειρία και την κατάρτιση ώστε να σας συμβουλέψουμε και να σας κατευθύνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση για την αύξηση των πωλήσεων του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

 

 

6. Φιλοξενία σε γρήγορους και αξιόπιστους Cloud Servers

Όσο καλό και να είναι το e-shop σας, όσο καλά και να είναι τα προϊόντα σας, αν ο server που φιλοξενεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δεν λειτουργεί αδιαλείπτως και σωστά, χάνετε πελάτες.
Στη Webout φιλοξενούμε την ιστοσελίδα σας σε ταχύτατους Cloud server.

 

6. Search Engine Optimized (SEO)

Η εμφάνιση του e-shop σας “ψηλά” στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης φέρνει δωρεάν επισκέπτες. Παραλαμβάνοντας από τη Webout το e-shop σας θα είναι ήδη βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης.

Με τους μηχανισμούς SEO που έχουμε αναπτύξει, το ηλεκτρονικό κατάστημά σας θα βελτιστοποιεί αυτόματα το περιεχόμενο που θα εισάγετε κατά τη διάρκεια λειτουργίας του (νέα προϊόντα, νέες κατηγορίες προϊόντων). Έτσι θα επιτυγχάνετε σταθερά την καλύτερη δυνατή κατάταξη.

 

 

Do you need a New E-Shop?

Follow us

Copyright © 2020, Webout. All Rights Reserved