Back to top
Image Alt

Εταιρική Ταυτότητα

Εταιρική Ταυτότητα

Η επωνυμία σας είναι αναμφισβήτητα ένα από τα σημαντικά στοιχεία της επιχείρησής σας. Δίνει στον οργανισμό σας μια ταυτότητα, κάνει την επιχείρησή σας αξέχαστη, ενθαρρύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν από εσάς, υποστηρίζει το μάρκετινγκ και τη διαφήμισή σας και φέρνει ως αποτέλεσμα την υπερηφάνεια των υπαλλήλων σας.

 

Η επωνυμία δίνει την ταυτότητά σας στην επιχείρηση πέρα ​​από το προϊόν ή την υπηρεσία της. Δίνει στους καταναλωτές κάτι για να συνδεθούν και να συνδεθούν. Η επωνυμία καθιστά την επιχείρησή σας αξέχαστη. Είναι το πρόσωπο της εταιρείας σας και βοηθά τους καταναλωτές να διακρίνουν την επιχείρησή σας σε κάθε μέσο. Η επωνυμία υποστηρίζει τις προσπάθειες μάρκετινγκ και διαφήμισης Βοηθά το πακέτο προώθησής σας με επιπλέον διάτρηση με πρόσθετη αναγνώριση και αντίκτυπο.

Από έναν αρχικό έλεγχο επωνυμίας έως ένα σήμα ταυτότητας πλήρους κλίμακας, σας βοηθάμε να ορίσετε και να αναπτύξετε την εμφάνιση και την αίσθηση που θα είναι το κεντρικό σημείο όλων των επικοινωνιών μάρκετινγκ σε όλα τα κανάλια προβολής σας.

Η Διαδικασία

01

Ανακαλύπτουμε

Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να ανακαλύψουμε τι είναι μοναδικό για την επωνυμία σας και να κατανοήσουμε τη θέση που κατέχετε στον κλάδο σας.
02

Αναπτύσουμε

Θα επεξεργαστούμε τα μηνύματα, τις βασικές αξίες και την προσωπικότητα σας για να καθορίσουμε ποια είναι πραγματικά η επωνυμία σας και τι σημαίνει.
03

Σχεδιάζουμε

Από το λογότυπο έως τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας θα σχεδιάσουμε ό, τι χρειάζεστε για να μεταδώσετε τη νέα σας ταυτότητα στο κατάλληλο κοινό.
04

Εφαρμόζουμε

Θα σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε τη νέα σας στρατηγική και την οπτική σας ταυτότητα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημιουργούμε το Brand σας

1. Προσδιορίζουμε το κοινό σας

Η καθιέρωση της επωνυμίας σας στην αγορά θα οδηγήσει σε ευαισθητοποίηση, αναγνώριση, εμπιστοσύνη και έσοδα.

Πριν αρχίσουμε να δημιουργούμε την επωνυμία σας, καταλαβαίνουμε πρώτα ορισμένα βασικά σημεία για την επιχείρησή σας. Πρώτον, σε ποιον θα μιλήσει η επωνυμία σας, ποιος εξυπηρετεί το προϊόν σας, ποιος είναι ο ιδανικός πελάτης σας και γιατί δημιουργήσατε την επιχείρησή σας.

 

2. Καθορίζουμε τον πρωταρχικό σας σκοπό – την αποστολή σας

Η απάντηση γιατί δημιουργήσατε την επιχείρησή σας, θα μας βοηθήσει να οικοδομήσουμε τον βασικό σας στόχο, η οποία καθορίζει τον σκοπό και το πάθος σας ως οργανισμό.

Πριν από οτιδήποτε άλλο, φροντίζουμε να κοινοποιήσουμε τον βασικό σκοπό της επιχείρησής σας. Στη συνέχεια, κάθε μέρος της επωνυμίας σας – λογότυπο, ετικέτα, εικόνες, φωνή και προσωπικότητα – μπορεί να αντικατοπτρίζει αυτήν την αποστολή και το όραμα.

Η δήλωση της αποστολής σας είναι ένα θεμελιώδες στοιχείο του μανιφέστου της επωνυμίας σας, το οποίο περιλαμβάνει γιατί υπάρχει ο οργανισμός σας και γιατί οι άνθρωποι πρέπει να ενδιαφέρονται για την επωνυμία σας.

 

 

3. Προσδιορίζουμε τις μοναδικές αξίες, ιδιότητες και τα οφέλη της επιχείρησής σας

Υπάρχουν πιθανώς πολλές επιχειρήσεις στη βιομηχανία σας και εξειδικευμένες. Αλλά δεν επικεντρωνόμαστε στον ανταγωνισμό σας, εστιάζουμε σε εσάς!

Σκεφτείτε, ποιο είναι το βασικό στοιχείο που έχει η επιχείρησή σας που κανείς άλλος δεν μπορεί να μιμηθεί; Η επωνυμία σας – Brand.

Εξαιτίας αυτού, πρέπει να διασφαλίσετε ότι η επωνυμία σας αποτελείται και εμπνέεται από στοιχεία που είναι αποκλειστικά δικά σας: τις αξίες, τα οφέλη και τις ιδιότητες που κάνουν την εταιρεία σας μοναδική.

 

4. Σχεδιάζουμε και Δημιουργούμε το Λογότυπό σας

Στη συνέχεια, προχωράμε σε ένα από τα πιο συναρπαστικά μέρη της επωνυμίας – τον οπτικό σχεδιασμό. Αναφερόμαστε στο λογότυπό σας, στην παλέτα χρωμάτων, στην τυπογραφία (γραμματοσειρές), στην εικονογραφία και σε άλλα οπτικά στοιχεία.

 

5. Βρίσκουμε την φωνή της επιχείρησής σας

Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε με το κοινό σας θεωρείται επίσης μέρος της επωνυμίας σας. Προσδιορίζουμε τη φωνή της επωνυμίας σας που συνδέεται και αντηχεί στο κοινό σας – διαφορετικά, πιθανότατα δεν θα δώσουν προσοχή. Από τις διαφημιστικές σας καμπάνιες και τους υπότιτλους κοινωνικών μέσων έως τις αναρτήσεις ιστολογίου και την επωνυμία σας, διασφαλίζουμε ότι ο τόνος σας είναι συνεπής σε όλο το γραπτό περιεχόμενό σας. Διασφαλίζουμε ότι το κοινό σας εξοικειώνεται με την επωνυμία σας και μαθαίνει να αναγνωρίζει τον “ήχο” της φωνής σας.

 

6. Βάζουμε την επωνυμία σας σε λειτουργία

Μόλις ολοκληρώσουμε το σχεδιασμό και τη δημιουργία της νέας σας επωνυμίας, την ενσωματώνουμε σε κάθε κομμάτι της επιχείρησής σας.

α. Ιστοσελίδα

β. Social Media

γ. Συσκευασία

δ. Διαφήμιση

στ. Πωλήσεις και εξυπηρέτηση πελατών

Χτίζουμε την στρατηγική του Brand σας

Μια στρατηγική επωνυμίας είναι είναι ένα σχέδιο με συγκεκριμένους, μακροπρόθεσμους στόχους που μπορούν να επιτευχθούν καθώς η επωνυμία σας εξελίσσεται. Αυτοί οι στόχοι περιστρέφονται συνήθως γύρω από τον σκοπό, το συναίσθημα, την ευελιξία, την ανταγωνιστικότητα και την εμπλοκή των εργαζομένων της επωνυμίας σας.

Μην ξεχνάτε ότι το branding είναι μια συνεχής διαδικασία. Υπάρχουν πολλά κομμάτια που ανήκουν σε αυτό. Μια στρατηγική επωνυμίας μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε αυτήν τη διαδικασία σε μια καλά δομημένη πρακτική που ωθεί την επωνυμία σας να κινείται προς την επιτυχία και την αναγνώριση.

Θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας Brand;

Follow us

Copyright © 2020, Webout. All Rights Reserved