New York +1555225314
Υπηρεσίες
Για μας η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου δεν είναι υποχρέωση αλλά φιλοσοφία

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Κατασκευή e-shop

Όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες στρέφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα ως μια οικονομική λύση διεξόδου από την κρίση και διευρύνση του πελατολογίου. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα προσελκύουν ένα συνεχώς αυξανόμενο αγοραστικό κοινό και τα πλεονεκτήματα έναντι ενός φυσκιού καταστήματος είναι πολλά π. χ. κόστος κατασκευής – συντήρησης, εύρος καταναλωτικού κοινού, ταχύτητα κατασκευής, 24ωρη λειτουργεία κ.α. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνει όλη τη διαδικασία του ηλεκτρονικού εμπορίου που εμπλέκει είτε τη χονδρική, είτε τη λιανική πώληση φυσικών και ψηφιακών προϊόντων στο διαδίκτυο ( web ).

 

Το πακέτο της δημιουργίας ηλεκτρνικού καταστήματος ( e-shop ) περιλαμβάνει:

 • Κατοχύρωση Domain name
 •  Σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδας (website) με κείμενα, φωτογραφίες, καλάθι αγορών και δυνατότητα σύνδεσης με πιστωτικές κάρτες.
 •  Δημιουργία link με site συνεργαζόμενων εταιρειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 •  Δημιουργία mail form καθώς και κουμπιού άμεσης κλήσης για απευθείας επικοινωνία των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας.
 •  Διαδραστικός χάρτης ( google map ) 
 •  Προσαρμογή σε κάθε μέσο προβολής (smartphone, tablet, pc, desktop)
 •  Δημιουργία link με social media ( facebook, twitter, youtube, instagram )
 •  Φιλοξενία ιστοσελίδας για 2 χρόνια 
 •  Δημιουργία επαγγελματικού email και απομακρυσμένη διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (web mail) για πρόσβαση στα εταιρικά e-mail από παντού στον κόσμο
Dynamic web design

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας

Δυναμική ιστοσελίδα είναι αυτή που προσφέρει αλληλεπιδραστικά στοιχεία ανάμεσα στον χρήστη και την ίδια την σελίδα. Πίσω από τα δυναμικά websites υπάρχουν βάσεις δεδομένων που συνεχώς αποθηκεύουν και επεξεργάζονται πληροφορίες. Η κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων (γραφιστική υλοποίηση, σχεδίαση, ανάπτυξη, δημιουργία) δίνει την ευκαιρία σ’ όλους να αποκτήσουν γρήγορα, απλά και κυρίως οικονομικά την δική τους εύχρηστη και ευέλικτη ιστοσελίδα. Σε αυτού του τύπου τις σελίδες, το περιεχόμενο αλλάζει και ανανεώνεται δυναμικά και αυτοματοποιημένα ακόμη και από χρήστες που δεν έχουν γνώσεις προγραμματισμού. Τα δυναμικά webpages είναι ιδανικά για όσους θέλουν να φορτώσουν μεγάλο περιεχόμενο, με κατηγοριοποιήση και αρχειοθέτηση, συχνή ανανέωση του περιεχομένου τους (π.χ. νέα της εταιρίας, έργα κ.α.) καθώς και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το πακέτο της δημιουργίας δυναμικής ιστοσελίδας περιλαμβάνει:

 

 • Κατοχύρωση Domain name
 • Σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδας (site) με απεριόριστο αριθμό ιστοσελίδων, κείμενα, φωτογραφίες και δυνατότητα διαχείρισης (αλλαγές – προσθήκες) από τον ίδιο τον πελάτη.
 • Δημιουργία mail form καθώς και κουμπιού άμεσης κλήσης για απευθείας επικοινωνία των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας.
 • Δημιουργία link με site συνεργαζόμενων εταιρειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Διαδραστικός χάρτης (google map) 
 • Προσαρμογή σε κάθε μέσο προβολής (smartphone, tablet, pc, desktop)
 • Δημιουργία link με social media ( facebook, twitter, youtube, instagram )
 • Φιλοξενία ιστοσελίδας για 2 χρόνια 
 • Δημιουργία επαγγελματικού email και απομακρυσμένη διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (web mail) για πρόσβαση στα εταιρικά e-mail από παντού στον κόσμο

 

 

Κατασκευή στατικής ιστοσελίδας

  Μια στατική ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται από στατικό και μικρό περιεχόμενο, το οποίο δεν τροποποιείται από κάποιο εργαλείο διαχείρισης. Ο όρος στατικό δεν υπονοεί ότι δεν αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, αλλά ότι δεν αλλάζει εύκολα, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις προγραμματισμού ιστοσελίδων. Κάθε αλλαγή λοιπόν σε ένα στατικό website γίνεται μόνο από έμπειρα στον προγραμματισμό άτομα. Η στατική ιστοσελίδα αποτελεί την οικονομικότερη λύση αν θέλετε να κάνετε μια απλή παρουσίαση των προϊόντων ή υπηρεσιών σας, που δε θα χρειάζεται να μεταβάλλεται. Το περιεχόμενο της θα παραμένει μικρό και σταθερό. Τα στατικά website αναπτύσσονται γρήγορα και οικονομικά. Το κόστος κατασκευής μιας στατικής ιστοσελίδας είναι χαμηλότερο από το κόστος κατασκευής μιας δυναμικής ιστοσελίδας. Το ίδιο και ο χρόνος παράδοσης. Παρά ταύτα, αηίζει να σημειωθεί πως κόστς και χρόνος παράδοσης είναι άμεσα συνδεδεμένα με τον αριθμό των σελίδων του website. Επιπλέον, οι απαιτήσεις σε χώρο φιλοξενίας (web hosting) για μία στατική ιστοσελίδα είναι μειωμένες σε σχέση με αυτές των δυναμικών ιστοσελίδων. Μια στατική ιστοσελίδα μπορεί κάλλιστα να είναι το ίδιο καλαίσθητη και λειτουργική όσο και μια δυναμική, με τη διαφορά πως οι δυναμικές ιστοσελίδες έχουν καλύτερη ”επικοινωνία” με τις μηχανές αναζήτησης μιας και μπορούν να ανανεωθούν συχνά και εύκολα.


Το πακέτο της δημιουργίας στατικής ιστοσελίδας περιλαμβάνει:

 

 • Σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων (site) έως 5 στατικές ιστοσελίδες HTML με κείμενα και φωτογραφίες.
 • Επεξεργασία εικόνων (αναλύσεις internet)
 • Δημιουργία link με social media (facebook,twitter,youtube, instagram)
 • Προβολή των φωτογραφιών της ιστοσελίδα σας (lightbox) με αυτόματη προσαρμογή στο κατάλληλο μέγεθος.
 • Φόρμα επικοινωνίας
 • Διαδραστικός χάρτης (google map) στην επικοινωνία
 • Φιλοξενία ιστοσελίδας για 2 χρόνια
 • Κατοχύρωση Domain name
 • Δημιουργία επαγγελματικού email και απομακρυσμένη διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (web mail) για πρόσβαση στα εταιρικά e-mail από παντού στον κόσμο
Web Hosting

Φιλοξενία ιστοσελίδας

 

Η φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting) είναι ένα μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει σε ιδιώτες και εταιρίες να διαθέτουν μία ιστοσελίδα συνεχώς αναρτημένη στο διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να επιβαρύνονται με το κόστος του ανάλογου εξοπλισμού (π.χ.servers) ή την ανάγκη εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού εξωτερικών συνδέσεων και εύρους σύνδεσης (bandwidth). Αυτό το αναλαμβάνουν οι εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosts) που προσφέρουν χώρο στον διακομιστή τους καθώς και μέρος της σύνδεσής τους στο δίκτυο. 

 

Στη webout σας προσφέρουμε φιλοξενία ιστοσελίδων σε τελευταίας τεχνολογίας ισχυρούς servers, με αδιάκοπη λειτουργία 24/7 και επιλογή από πακέτα φιλοξενίας που καλύπτουν κάθε ανάγκη Για γρήγορες ιστοσελίδες με εξασφαλισμένα αντίγραφα ασφαλείας και SSL πιστοποιητικό για απόλυτη προστασία του site και των επισκεπτών του.

 

Όνομα χώρου

Κατοχύρωση Domain

Τo domain name αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ιστοσελίδας σας καθώς είναι η ταυτότητα σας και βοηθά τους πελάτες σας να οδηγηθούν απευθείας στο website σας. Μια σελίδα με το δικό της όνομα χώρου έχει μεγαλύτερο κύρος για τον επισκέπτη, και είναι πιο εύκολο να θυμάται τη διεύθυνση μιας και επιχείρηση και domain συνδέονται βάση περιεχομένου. Επιπλέον, το site θα έχει σημαντικό όφελος όσον αφορά το Search Engine Optimization (SEO), για να εμφανίζεται πιο ψηλά στα αποτελέσματα της αναζήτησης. Το domain είναι το όνομα της επιχείρησης σας, ο τρόπος για να συστήνεστε στους επισκέπτες σας. Αν θέλετε ένα επαγγελματικό site, η κατοχύρωση domain είναι μονόδρομος. Είτε έχετε ήδη σκεφτεί το domain είτε βρίσκεστε ακόμη σε αναζήτηση ,είμαστε κοντά σας να δώσουμε λύσεις και αποτελέσματα.  

Κατασκευή custom εφαρογών

  Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και για αυτό και το κάθε site που καλούμαστε να δημιουργήσουμε πρέπει να είναι μοναδικό. Ανάλογα με τις ανάγκες δημιουργούμε τις λύσεις που χρειάζεστε. Οι υπάρχουσες εφαρμογές παρόλο που καλύπτουν ένα ευρύ σύνολο αναγκών των σημερινών επιχειρήσεων, πολλές φορές χρειάζονται επιπλέον εξειδικευμένες εφαρμογές προκειμένου να συμπληρώσουν και να καλύψουν επιτυχώς τις εξατομικευμένες ανάγκες και ιδιαιτερότητες ενός πελάτη.


Μερικές από τις εξειδικευμένες εφαρμογές που έχουμε κατασκευάσει:

 

 • Διασύνδεση On-Line Καταστήματος με Τράπεζα για Είσπραξη Χρημάτων Μέσω Πιστωτικής
 • Μηχανισμός Διαθεσιμότητας και Κράτησης (Online Availability & Booking)
 • Δημιουργία XML για το Skroutz.gr
 • Εισαγωγή Δεδομένων σε Βάση Δεδομένων
 • Live Chat Service
 • Click to Call Service
 • Εφαρμογή διασύνδεσης του site με εφαρμογές τρίτων.
Ανανέωση ιστοσελίδας

Ο σίγουρος τρόπος που μπορεί μια επιχείρηση να κινείται ευέλικτα μέσα στις αλλαγές της συνεχούς εξέλιξης είναι τα δυναμικά sites και ειδικά αυτά που βασίζονται σε συστήματα διαχείρησης περιεχομένου. Οι ιστοσελίδες του μέλλοντος είναι εκείνες με απλή σχεδίαση, προσεγμένη εμφάνιση και συνεχή ανανέωση.

Βελτιστοποίηση SEO

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για μηχανές αναζήτησης (search engine optimization) είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας, με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις, κατά την παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας μέσω μηχανών αναζήτησης.Στη webout χρησιμοποιούμε συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις κλειδιά (keywords) έτσι ώστε να έχετε μεγαλύτερη προσέλκυση δυνητικών πελατών, χωρίς κόστος διαφήμισης.

Διαφήμιση μέσω Adwords

Με το google AdWords έχουμε τη δυνατότητα να στοχεύσουμε τις διαφημίσεις σας σε πελάτες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές και πόλεις ή σε καθορισμένη απόσταση από την επιχείρηση σας, Είναι ένα μέσο που εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα.

Σχεδιασμός Λογότυπου

Το λογότυπο (logo) για μια εταιρία είναι ένα είδος οπτικής επικοινωνίας περιεχομένου που αποσκοπεί στην μοναδικότητα και την σαφή αποτύπωση του μηνύματος στη μνήμη. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό έντυπου υλικού (κάρτες, flyers κ.α.) καθώς και την επιμέλεια της εκτύπωσης τους.

Social Media & Διαφήμιση

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Twitter, Linkedln, YouTube, Instagram, Pinterest, Tumblr κ.α. αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Με σωστή οργάνωση, επιμέλεια και πλάνο, επιτυγχάνεται μια άριστη αμφίδρομη σχέση μεταξύ επιχείρησης και πελατών η οποία δημιουργεί αποτελέσματα καρποφορίας.

Responsive web design

Το responsive web design αναφέρεται σε ιστοσελίδες κατασκευασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζονται σε οθόνες διαφόρων διαστάεων ώστε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του επισκέπτη. Οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε προσαρμόζονται στις διαστάσεις της εκάστοτε οθόνης ώστε να προβάλλονται χωρίς κανένα πρόβλημα σε desktop, laptop, smartphone και tablet, ανεξαρτήτου έκδοσης λειτουργικού συστήματος (Windows, Linux, iOS, Android κ.α.) και έκδοσης browser (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, Chromium, Opera κ.α.).

 • Text Hover
Σας παρέχουμε εκπαίδευση και υποστήριξη για τα πρώτα σας βήματα ώστε να γίνετε δυναμικοί ανταγωνιστές του χώρου σας.

Ανυπομονούμε να αναλάβουμε και το δικό σας έργο και να υλοποιήσουμε τις ιδέες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσουμε.