Back to top
01

Δημιουργία Logo

Συνεργαστήκαμε με τον πελάτη μας για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του εταιρικού logo της Valkyrja. Έπειτα από συνεχείς συζητήσεις και προτάσεις, αποφασίσαμε από κοινού το logo να γίνει σε γραμμικό σχέδιο, με λεπτές γραμμές στα ουδέτερα χρώματα του λευκού και του μαύρου.
Το τελικό αποτέλεσμα ανταποκρίνεται πλήρως στην εταιρική εικόνα που θέλει να επικοινωνήσει ο πελάτης μας στο κοινό του. Συγκεκριμένα, το logo είναι λιτό αποπνέωντας την ανεπιτήδευτη κομψότητα και τη μοντέρνα αισθητική των ρούχων του brand.
02

Κατασκευή E-shop

Έπειτα από συζήτηση με τον πελάτη μας, καταλήξαμε στο κατάλληλο θέμα για το E-shop που αναδεικνύει την αισθητική του δίνοντας παράλληλα στους χρήστες τις πρακτικές πληροφορίες που χρειάζονται. Παραμετροποιήσαμε το e-shop για τις ανάγκες του brand Valkyrja, ώστε τα χρώματα να ταιριάζουν με το brand, οι κατηγορίες και οι υποκατηγορίες του e-shop να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτη μας και ο χρήστης να μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει τις πληροφορίες που χρειάζεται για να προχωρήσει στην αγορά.
03

Responsive Design

Το νέο e-shop που δημιουργήσαμε είναι φιλικό προς όλες τις οθόνες και τις μηχανές αναζήτησης.
Πλέον, περισσότερο από το 90% των χρηστών συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω των κινητών τηλεφώνων του. Επίσης, για την καλύτερη οργανική κατάταξη των websites στη Google, η μηχανή αναζήτησης αξιολογεί, μεταξύ αλλών, και τον Responsive σχεδιασμό τους. Επομένως, ο πελάτης μας δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω. Η ομάδα της Webout παρέδωσε στη Valkyrja ένα responsive e-shop, ώστε οι πελάτες να μπορούν να συνδεθούν σε αυτό από όπου το αναζητούν.

Στρατηγική Digital Marketing

Η Valkyrja είναι ένα νέο, ταχέως αναπτυσσόμενο brand στο χώρο της γυναικείας ένδυσης. Συνεργαστήκαμε για τη δημιουργία του εταιρικού Logo του Brand αλλά και τη δημιουργία ενός λειτουργικού, responsive e-shop που θα αναδεικνύει την αισθητική του πελάτη μας και θα είναι πρακτικό για τους χρήστες.

Τοποθεσία

Athens, Greece

Πελάτης

Valkyrja

Date:

Follow us

Copyright © 2020, Webout. All Rights Reserved