Back to top
01

E-shop Custom Design

Με βάση τις ανάγκες του Sensations, σχεδίασαμε ένα custom E-shop από το μηδέν. Η έμπειρη ομάδα web designers της Webout δημιούργησε το sitemap του νέου e-shop καθορίζοντας τα κύρια στοιχεία, τη δομή κα τις λειτουργίες του.
Κύριος στόχος μας ήταν όλα τα σημεία διεπαφής του e-shop να είναι είναι αυταπόδεικτα και να εξασφαλίζουν την εύκολη, ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία του χρήστη του e-shop, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε το μέγιστο χρόνο παραμονής στο site και ο πελάτης μας να μην «χάνει» δυνητικούς αγοραστές από τεχνικά προβλήματα της διαδικτυακής του παρουσίας.
02

Responsive Design

Οι περισσότεροι online χρήστες, σήμερα, χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα για τις online αγορές τους. Επιπλέον, το responsive design είναι απαραίτητο για την οργανική κατάταξη της κάθε ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης (SEO). Έπομένως, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε τον πελάτη μας πίσω από τις εξελίξεις. Δημιουργήσαμε για το Sensations ένα custom e-shop, φιλικό προς όλες τις οθόνες (H/P, laptop, tablet, κινητό κλπ), ώστε ο πελάτης μας να είναι διαθέσιμος όπου κι αν τον αναζητά το κοινό του. Επίσης, μέσω του Responsive Design, βελτιώσαμε την οργανική παρουσία του Sensations στη Google.
03

Social Media

Αφού συζητήσαμε με τον πελάτη μας για το ιδανικό κοινό-στόχο για την επιχείρησή του καθώς και την στρατηγική του, προχωρήσαμε στη διαχείριση των λογαριασμών του Sensations τόσο στo Facebook όσο και το Instagram, όπου βάσει των insights θα είχε τις καλύτερες πιθανότητες να προσεγγίσει τους πελάτες του. Δημιουργήσαμε ελκυστικό περιεχόμενο και αυξήσαμε σημαντικά τόσο την απήχηση και την αναγνωρισιμότητα του Sensations όσο και την αλληλεπίδραση με το κοινό-στόχο.
Επιπλέον, η παρουσία του πελάτη μας στα social media αύξησε και τις επισκέψεις του e-shop μέσω των referral links.
04

Google Ads

Δημιουργήσαμε διαφημίσεις στην Google με σκοπό την ενίσχυση των πωλήσεων του website. Τα Google Ads έκαναν το Sensations ανταγωνιστικό στον ψηφιακό κόσμο και αύξησαν αισθητά τις online πωλήσεις. Δημιουργήσαμε brand campaign, ώστε το website να είναι πρώτο στην κατάταξη του google κάθε φορά που οι χρήστες τον αναζητούν. Επιπλέον, δημιουργήσαμε Shopping Campaign και search keywords based Campaign, ώστε να αυξήσουμε τις πωλήσεις και τους δυνητικούς πελάτες αλλα και Local Store Visits για να μετρήσουμε ακριβώς τις μετατροπές που προέκυψαν από τις διαφημίσεις στην Google στο φυσικό κατάστημα.
05

Blogging

Συζητώντας με τον πελάτη μας αποφασίσαμε από κοινού τη δημιουργία blog, ώστε το Sensations να καθιερωθεί στο μυαλό των χρηστών ως όχι άλλο ένα απλό sex shop αλλά ως ένα luxury shop χωρίς ταμπού, οπου αισθάνονται άνετα. Επιπλέον, το blog βοήθησε στην βελτίωση της κατάταξης του e-shop στις μηχανές αναζήτησης.
H έμπειρη ομάδα copywriters της Webout δημιούργησε περιεχόμενο με βάση τα πιο δημοφιλή keywords της Google στον τομέα του πελάτη μας. Με αυτόν τον τρόπο, περισσότεροι χρήστες γνώρισαν την επιχείρηση, η κατάταξη του Sensations στις σελίδες της Google βελτιώθηκε και οι επισκέψεις στο e-shop αυξήθηκαν.
06

Custom Design Σελίδες Προϊόντων

Αφού μελετήσαμε τον τομέα του πελάτη μας, δημιουργήσαμε για τις ανάγκες του νέου e-shop custom σελίδες προϊόντων. Βασικό μας μέλημα ήταν το τελικό αποτέλεσμα να είναι φιλικό προς το χρήστη, να μην κουράζει ή μπερδεύει τον μέσο πελάτη.
Οι designers και developers της Webout δημιούργησαν σελίδες προϊόντων από το μηδέν, οι οποίες να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών, να απαντούν στις απορίες τους και να αναδεικνύουν τα προϊόντα με τον καλύτερο τρόπο.
07

GIF Εικόνες Προϊόντων

Αφού καθορίσαμε το ιδανικό κοινό-στόχο, η ομάδα μας δημιούργησε τη στρατηγική και τις επιμέρους τακτικές, ώστε το Sensations να αλλήλεπιδράσει μαζί του. Μεταξύ αλλών, δημιουργήσαμε GIFs για τα προϊόντα που ο πελάτης μας ήθελε να προωθήσει περισσότερο στο e-shop, ώστε να τραβούν την προσοχή του χρήστη και να του κινούν το ενδιαφέρον. Αποφασίσαμε τα GIFs να είναι νεανικά, ώστε να προσελκύουν τους νεότερους πελάτες. Τα GIFs ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένα αφού οι πωλήσεις των προϊόντων τους αυξήθηκαν αισθητά.
08

Φίλτρα Κατηγοριών

To Sensations έχει μία τεράστια ποικιλία προϊόντων γι’αυτό και κληθήκαμε εξ’αρχής να δημιουργήσουμε τις κατηγορίες των προϊόντων με τρόπο που είναι λειτουργικός για κάθε χρήστη. Έτσι, δημιουργήσαμε 9 φίλτρα κατηγοριών με βάση (1) την τιμή, (2) τον κατασκευαστή, (3) την τροφοδοσά, (4) τη δόνηση, (5) τη διάμετρο, (6) το χρώμα, (7) το μήκος, (8) το υλικό και (9) τα tags του προϊόντος. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να αναζητά εύκολα τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν με βάση τα συγκεκριμένα κριτήρια που έχει θέσει.
09

Live Chat

Η ομάδα μας δημιούργησε για το Sensations Live Chat στο e-shop, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον κάθε χρήστη να επικοινωνήσει σε πραγματικό χρόνο με την επιχείρηση, να κάνει ερωτήσεις και να ενημερωθεί για προϊόντα που τον ενδιαφέρουν.
Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύσαμε την αλληλεπίδραση του Sensations με τους πελάτες του και μειώσαμε το ποσοστό εγκατάλειψης του καλαθιού πριν την αγορά που πολλές φορές συμβαίνει λόγω έλειψης επικοινωνίας με την επιχείρηση κατά την online αγορά.

Στρατηγική Digital Marketing

Το Sensations είναι το μοναδικό Luxury κατάστημα λιανικής πώλησης sex toys στην Αθήνα. Η συνεργασία μας στόχευσε στη δημιουργία και διατήρηση της εταιρικής εικόνας της επιχείρησης στον ψηφιακό κόσμο με τη δημιουργία ενός custom design, responsive e-shop, τη στοχευμένη διαφήμιση, τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλων επικοινωνιακών πρακτικών που είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ισχυρού, αναγνωρίσιμου brand στον ψηφιακό κόσμο.

Τοποθεσία

Athens, Greece

Πελάτης

Megasystems

Date:

Follow us

Copyright © 2020, Webout. All Rights Reserved