Back to top

Webout Digital Marketing | Κατασκευή Ιστοσελίδων | Google Partners

  /  Classic   /  Website   /  Website Support: Γιατί είναι τόσο σημαντικό για την επιχείρησή σας;
website support

Website Support: Γιατί είναι τόσο σημαντικό για την επιχείρησή σας;

 

Η σημασία του Website Support για την επιχείρησή σας!

 

undraw Statistics re kox4

 

 

Στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, οι online χρήστες γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικοί όσον αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες που απολαμβάνουν. Κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να συμβαδίζει με την εποχή και τις ανάγκες της αγοράς χρειάζεται να βρίσκεται ενεργή online – και μάλιστα να χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που της δίνονται, ώστε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Η ψηφιακή εικόνα της κάθε επιχείρησης αποτελεί κομμάτι της, μία αναπόσπαστη επέκταση της φυσικής της παρουσίας.

Πλέον, δηλαδή, οι καταναλωτές δεν διαχωρίζουν το φυσικό σας κατάστημα από το e-shop σας αλλά αντίθετα όποιο θετικό ή αρνητικό συναίσθημα δημιουργείται επηρεάζει την επιχείρηση ως σύνολο. Μάλιστα, σχετική έρευνα έχει δείξει πως τουλάχιστον το 1/3 των καταναλωτών χάνει ολοκληρωτικά την εμπιστοσύνη του σε μία επιχείρηση μετά από μία κακή εμπειρία στο site της. Ο ιστότοπός, σήμερα, χρησιμεύει ως ψηφιακή βιτρίνα για την επωνυμία σας, προσφέροντας στους πιθανούς πελάτες μια γεύση από το τι έχετε να προσφέρετε και γιατί θα πρέπει να σας επιλέξουν έναντι του ανταγωνισμού.
Ωστόσο, δεν αρκεί απλώς να έχετε μια ιστοσελίδα – χρειάζεστε επίσης συνεχή τεχνική υποστήριξη, από ειδικούς για την αποτελεσματική συντήρησή του.

 

Τί είναι το Website Support και γιατί είναι αναγαίο;

 

Η υπηρεσία του Website Support περικλύει όλα εκείνα τα απαραίτητα τεχνικά μέρη της διαχείρισης μίας ιστοσελίδας που βρίσκονται πίσω από τη εύρρυθμη λειτουργία του site σας – και κάνουν τον μέσο online χρήστη να τρομάζει!

Μέσω της υπηρεσίας του Support, διευκολύνετε τόσο τους πελάτες σας δημιουργώντας για αυτούς ευχαριστες online εμπειρίες κατά την πλοηγησή τους στο site σας όσο και την ίδια την επιχείρησή σας δημιουργώντας ένα εύκολο και up-to-date ιστότοπο, όπου μπορείτε να διαχειρίζεστε τις συναλλαγές, τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

Η ιστοσελίδα σας είναι πάντα ενημερωμένη, γρήγορη και ασφαλής – όπως ακριβώς, δηλαδή, απαιτεί η ψηφιακή εποχή!

Ας διερευνήσουμε, όμως περαιτέρω τους λόγους για τους οποίους η συνεχής υποστήριξη είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του ιστοτόπου σας.

 

Ανησυχίες για την ασφάλεια

Οι ιστότοποι αποτελούν πρωταρχικούς στόχους για χάκερ που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τα τρωτά σημεία για διάφορους κακόβουλους σκοπούς. Χωρίς κατάλληλη συντήρηση και ενημερώσεις, ο ιστότοπός σας γίνεται όλο και πιο ευάλωτος σε παραβιάσεις ασφαλείας, κλοπή δεδομένων, μολύνσεις από κακόβουλο λογισμικό και άλλες απειλές στον κυβερνοχώρο. Οι τακτικοί έλεγχοι ασφαλείας, οι ενημερώσεις λογισμικού και τα προληπτικά μέτρα είναι απαραίτητα για τη διαφύλαξη του ιστότοπού σας και την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών.

Βελτιστοποίηση επιδόσεων

Η απόδοση της ιστοσελίδας σας επηρεάζει άμεσα την εμπειρία του χρήστη και την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Οι αργοί χρόνοι φόρτωσης, οι σπασμένοι σύνδεσμοι, το ξεπερασμένο περιεχόμενο και άλλα προβλήματα επιδόσεων μπορούν να απομακρύνουν τους επισκέπτες και να βλάψουν τη ψηφιακή σας φήμη. Οι συνεχείς προσπάθειες παρακολούθησης και βελτιστοποίησης είναι απαραίτητες για να διασφαλιστεί ότι ο ιστότοπός σας παραμένει γρήγορος, ανταποκρινόμενος και φιλικός προς τον χρήστη σε διάφορες συσκευές και πλατφόρμες.

 

Ενημερώσεις και αναβαθμίσεις λογισμικού

Οι ιστότοποι βασίζονται σε διάφορα στοιχεία λογισμικού, όπως συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), πρόσθετα (plugings), θέματα (themes) και σενάρια (scripts), για να λειτουργούν σωστά. Αυτά τα στοιχεία λογισμικού απαιτούν τακτικές ενημερώσεις και αναβαθμίσεις για την επιδιόρθωση τρωτών σημείων ασφαλείας, τη διόρθωση σφαλμάτων και την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων. Η παραμέληση της ενημέρωσης του λογισμικού του ιστότοπού σας μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα συμβατότητας, προβλήματα απόδοσης και έκθεση σε κινδύνους ασφαλείας και φυσικά στον κίνδυνο να πέσει η ιστοσελίδα σας χωρίς να το έχετε καταλάβει.

Τεχνική υποστήριξη και αντιμετώπιση προβλημάτων

Δεν έχει σημασία πόσο καλά σχεδιασμένος είναι ο ιστότοπός σας, τεχνικά ζητήματα και απροσδόκητα προβλήματα μπορεί να προκύπτουν από καιρό σε καιρό. Η πρόσβαση σε αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη και βοήθεια για την αντιμετώπιση προβλημάτων είναι απαραίτητη για τη γρήγορη επίλυση των προβλημάτων, την ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπής λειτουργίας και τη διασφάλιση ότι ο ιστότοπός σας παραμένει προσβάσιμος και λειτουργικός ανά πάσα στιγμή. Είτε πρόκειται για την επίλυση σφαλμάτων διακομιστή, είτε για τον καθορισμό σπασμένων συνδέσμων, είτε για την αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας, η έγκαιρη υποστήριξη μπορεί να κάνει τη διαφορά στη διατήρηση μιας ομαλής και απρόσκοπτης διαδικτυακής παρουσίας.

Προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες τάσεις

Το ψηφιακό τοπίο εξελίσσεται συνεχώς, με νέες τεχνολογίες, τάσεις και τις προτιμήσεις των καταναλωτών να μεταβάλλονται συνεχώς. Για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί, ο ιστότοπός σας πρέπει να προσαρμόζεται σε αυτές τις αλλαγές και να αγκαλιάζει νέες ευκαιρίες για καινοτομία και ανάπτυξη. Είτε πρόκειται για την υιοθέτηση ευέλικτου σχεδιασμού για χρήστες κινητών τηλεφώνων, είτε για την εφαρμογή βελτιστοποίησης φωνητικής αναζήτησης, είτε για την ενσωμάτωση χαρακτηριστικών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η συνεχής υποστήριξη σάς επιτρέπει να συμβαδίζετε με τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον σχεδιασμό και την τεχνολογία ιστού.

 

Πώς μπορεί να βοηθήσει ένα Digital Agency την επιχείρησή σας;

Συμπερασματικά, η διατήρηση ενός επιτυχημένου ιστότοπου απαιτεί κάτι περισσότερο από μια αρχική επένδυση χρόνου και πόρων – απαιτεί όχι μόνο χρόνο αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις, για να διασφαλιστεί ότι ο ιστότοπός σας παραμένει ασφαλής, βελτιστοποιημένος και αποτελεσματικός στην επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων!

Δίνοντας προτεραιότητα στη συνεχή συντήρηση, τις ενημερώσεις και την υποστήριξη, μπορείτε να ενισχύσετε την απόδοση, την αξιοπιστία και τη μακροζωία του ιστότοπού σας, παρέχοντας παράλληλα στους επισκέπτες σας μια απρόσκοπτη και ικανοποιητική διαδικτυακή εμπειρία.

Η ομάδα ενός Digital Agency είναι καταρτισμένη σε σχετικά θέματα και έχει την εμπειρία που χρειάζεται για να δειχειριστεί σωστά τυχόν κρίσεις που σε εσάς μπορεί να μοιάζουν βουνό – όπως είναι για παράδειγμα η διακοπή λειτουργίας του site ή κάποια επίθεση από hackers.

Η καλύτερη πρακτική στην αντιμετώπιση τέτοιων θεμάτων είναι η υιοθέτηση μιας προληπτικής προσέγγισης στην υποστήριξη ιστοσελίδων, παρακολουθώντας συνεχώς και ελέγχοντας την ιστοσελίδα σας για ενημερώσεις και σφάλματα.

 

Γι΄αυτό, η συνεργασία με ένα Digital Agency για την αποτελεσματική διαχείριση των τεχνικών θεμάτων της ιστοσελίδας σας είναι τις περισσότερες φορές η καλύτερη επιλογή.

 

 

Στη Wordmark γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι το Website Support για τις επιχειρήσεις!

Εμπειστευτείτε τους Ειδικούς!  Be on Top contact us.

Follow us

Copyright © 2020, Webout. All Rights Reserved