Back to top

Webout Digital Marketing | Κατασκευή Ιστοσελίδων | Google Partners

  /  Classic   /  Website   /  Κατασκευή Ιστοσελίδας: #4 Λόγοι για να εμπιστευθείτε ένα Digital Agency
κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας: #4 Λόγοι για να εμπιστευθείτε ένα Digital Agency

 

«Γιατί να εμπιστευτώ ένα Digital Agency για την κατασκευή της ιστοσελίδας μου και να μην την κάνω μόνος μου»?

Αυτή είναι μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις σήμερα γύρω από την κατασκευη ιστοσελίδων.

Είναι αλήθεια πως πλέον υπάρχουν – ακόμα και δωρεάν – πλατφόρμες που παρέχουν στους χρήστες έτοιμα templates για δημιουργία ιστοσελίδων.

Και είναι, επίσης, αλήθεια πως για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις συνήθως τα έτοιμα templates λειτουργούν αποτελεσμάτικα και μπορούν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στους στόχους του εκάστοτε brand.

 

Πλέον, όλοι ζούμε σε ένα digital περιβάλλον και νιώθουμε εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο.
Είναι, όμως, ένα googlάρισμα και πέντε tutorials στο YouTube αρκετά για χτίσετε μόνοι σας την ιστοσελίδα που θα αποτελέσει την «εταιρική βιτρίνα» σας στον ψηφιακό κόσμο?

 

Ας δούμε τους #4 βασικούς λόγους για τους οποίους η κατασκευή ιστοσελίδας πρέπει να γίνεται από επαγγελματίες…

 

#1 Έκαστος στο είδος του!

 

Όλοι ξέρουμε να γράφουμε αλλά δεν είμαστε όλοι συγγραφείς!

 

Η συνταγή της επιτυχίας για κάθε εγχείρημα είναι ο καθένας να ασχολείται με αυτά που ξέρει να κάνει καλύτερα.

Η κατασκευή ιστοσελίδας βασισμένης σε template μπορεί να σας φαίνεται εύκολη υπόθεση αλλά παραμένει χρονοβόρα! Ειδικά αν επιχειρείτε να το κάνετε για πρώτη φορά!

 

Ένα Digital Agency διαθέτει την κατάλληλη ομάδα ανθρώπων, με γνώσεις και εμπειρία, ο καθένας από τους οποίους εξειδικεύεται σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του site!
Για παράδειγμα, η δημιουργία φιλικού προς όλες τις συσκευές interface και η δημιουργία περιεχομένου – γραφιστικών και κειμένων – γίνονται από διαφορετικούς επαγγελματίες με σπουδές και εξειδίκευση ο καθένας στον τομέα του.

 

Οι «μέτριες» γνώσεις φέρνουν μέτρια αποτελέσματα. Για να επιτύχειτε τα μέγιστα στην κατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας, εμπιστευτείτε τους ειδικούς στον συγκεκριμένο τομέα.

 

κατασκευή ιστοσελίδας

#2 Η σημασία του Branding

 

Το Branding είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια που αφορούν την ανάδειξη της επιχείρησής σας στον ψηφιακό κόσμο.

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να λειτουργεί ως προέκταση της επιχείρησής σας και όχι ως κάτι ανεξάρτητο από αυτή.
Το Λογότυπο, η χρωματική παλέτα, οι γραμματοσειρές και τα γραφιστικά που χρησιμοποιούνται στο website πρέπει να δίνουν μία ενιαία εικόνα ενσωματώνοντας σωστα τα guidelines της επιχείρησής σας.

Η προσωπική αισθητική σας θα παίξει τεράστιο ρόλο στη δημιουργία ενός ενιαίου branding στο website σας αλλά η τεχνογνωσία των ειδικών είναι αυτή που θα βοηθήσει να επικοινωνήσετε σωστά στο site σας την εταιρική σας ταυτότητα και εικόνα.

 

Η ομάδα ενός Digital Agency διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία, ώστε να γνωρίζει τί λειτουργεί καλύτερα και τί όχι, ποιά διάταξη πληροφοριών θα φέρει τα καλύτερα αποτέλεσματα, τί επικοινωνιακές στρατηγικές χρησιμοποιούν οι αντίπαλοί σας και κατά πόσο αποδίδουν. Επίσης, ένα Digital Agency είναι σε θέση να «τρέξει» διάφορα tests του site σας πριν αυτό γίνει δημόσιο στο διαδίκτυο για να εντοπίσει τυχόν αστοχίες.

 

 

 

κατασκευή ιστοσελίδας

#3 Η σημασία των παραμετροποιήσεων

 

Πλέον, οι χρήστες του διαδικτύου είναι πιο απαιτητικοί από ποτέ! Θέλουν συγκεκριμένες πληροφορίες και τις θέλουν τη στιγμή ακριβώς που τις αναζητούν.

Πρόσφατη έρευνα της Google έδειξε ότι το 53% των χρηστών εγκαταλείπει μία ιστοσελίδα, αν αυτή χρειάζεται για να φορτώσει πάνω από 3 δευτερόλεπτα!

 

Μάλιστα, ιστοσελίδες που αργούν να φορτώσουν όπως και όσες δεν είναι φιλικές προς όλες τις οθόνες αποτυγχάνουν να εμφανιστούν στις πρώτες σελίδες της Google. Οι παραπάνω διαδικασίες είναι τεχνικά θέματα με τα οποία – ακόμα και σε websites βασισμένα σε έτοιμα templates – ασχολείται developer!

Επιπλέον, όπως αναφέραμε παραπάνω, για την ενίσχυση του branding, θα πρέπει σίγουρα να γίνουν παραμετροποιήσεις σε χρώματα κ.α. ενώ ίσως χρειαστούν επίσης επεκτάσεις και plugins. Ισως για τον μέσο χρήστη του διαδικτύου, οι όροι αυτοί να είναι ακατανοήτοι ή χαοτικοί, σίγουρα, όμως, ένα Digital Agency έρχεται καθημερινά σε επαφή μαζί τους και ξέρει τί πρέπει να κάνει!

 

 

 

κατασκευή ιστοσελίδας

#4 Η σημασία του Web Support

Αναθέτοντας την κατασκευή της ιστοσελίδας σας σε ένα Digital Agency έχετε τη σιγουριά ότι θα έχετε επαγγελματίες δίπλα σας κάθε στιγμή, για να λύσουν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο site σας, να σας συμβουλεύσουν και να σας καθοδηγήσουν αναφορικά με τα επόμενα βήματά σας.

 

Η υπηρεσία του Website Support περικλύει όλα εκείνα τα απαραίτητα τεχνικά μέρη της διαχείρισης μίας ιστοσελίδας που βρίσκονται πίσω από τη εύρρυθμη λειτουργία του site σας.

 

Ένα Digital Agency διαθέτει την τεχνογνωσία για να διαχειριστεί κρίσεις που μπορεί να ανακύψουν όπως είναι η διακοπή λειτουργίας του site ή η επίθεση από hackers!

 

 

Η κατασκεύη μίας ιστοσελίδας – ακόμα και βασισμένης σε template – δεν τελειώνει μόλις το website σας ανέβει online.

Αντίθετα, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ένα ζωντανό διαδικτυακό εγχείρημα που συνεχώς εξελίσσεται και χρειάζεται «φροντίδα» για να αναπτυχθεί σωστά!

 

 

Γι΄αυτό, η συνεργασία με ένα Digital Agency για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι απαραίτητη!

 

 

 

Κάντε το επόμενο βήμα στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας με την  Wordmark

Εμπειστευτείτε τους Ειδικούς!  Be on Top! Contact us.

 

Follow us

Copyright © 2020, Webout. All Rights Reserved